Jsme Maringotka snů

Homepage.gerlovka.title

S respektem k Vašim přáním a ruku v ruce s našimi letitými zkušenostmi vytváříme a stavíme maringotky, kde se nostalgie, krása a romantika prolíná s moderní funkčností a kvalitními materiály.

Výroba
Jsme Maringotka snů

Naše maringotky

Pastýřka

Pastýřka

Romantika, příroda a tradice v kombinaci s praktickým použitím a vysokou mobilitou. To vše představuje řada maringotek PASTÝŘKA.

Rozměr ložné plochy:
1,8 × 3 m a 2 × 4 m

od 206 000 Kč

Kratochvíle

Kratochvíle

Maringotka KRATOCHVÍLE je celoroční dům na kolech, který můžete umístit téměř kamkoliv. Technologie moderních dřevostaveb, robustní konstrukce a kvalitní izolace zajistí pohodlné a útulné prostředí i v zimě.

Rozměr ložné plochy:
2,5 × 6,6 m a 2,5 × 7,5 m

od 507 000 Kč

Marigold

Marigold

Moderní a ekologické bydlení v přírodě. Maringotka MARIGOLD nabízí více prostoru, pohodlí a nekonečné možnosti, jak proměnit svůj sen o svobodnějším životě v harmonii s okolím.

Rozměr ložné plochy:
2,5 × 7,5 m a 2,5 × 8,6 m

od 557 000 Kč

Poustevník

Poustevník

Pro plnohodnotný život v přírodě

Rozměr ložné plochy:
2,8 × 8,6 m

od 638 400 Kč

Lesní školka

Lesní školka

Děti milují přírodu. Příroda láká k prozkoumávání a objevování, podněcuje fantazii a v lesní školce umožňuje zažít roční období zblízka.

Rozměr ložné plochy:
2,5 × 8,6 m

od 666 000 Kč

Zakázková výroba

Individuální maringotky

Naše dřevěné maringotky lze přizpůsobit jakémukoli účelu, který si dokážete představit, od školek až po včelíny, s prakticky neomezenými možnostmi. Pouze vnější šířka je omezena na 3 metry a  délka 11 metrů.

Váš prostor bude nejen přesně podle vašich představ, ale také plně funkční a mobilní. Pomůžeme vám uskutečnit vaše sny a vytvořit prostor přesně podle vašich představ.

Individuální maringotky

Napsali o nás

Kateřina Mázdrová
Jsou neskutečně multifunkční. Každý si tu může udělat prostor podle sebe, obklopit se věcmi, které má rád, zaparkovat kde chce, mít tam dílnu, knihovnu, šicí koutek, kuchyň, domeček pro děti.. a pracovat, tvořit nebo jen tak lelkovat.
Kateřina Mázdrová
logo
Ivo Bartík
Maringotku můžete mít v mnoha provedeních - zdobnou „francouzskou“, trochu střídmější „anglickou“ - nebo prostě takovou, jakou si sami vysníte.
Ivo Bartík
logo
Klára Mandausová
Voní to v ní dřevem. Můžete tu napsat třeba svojí první knížku, do rána se milovat a pít u toho šampaňské, pravé francouzské samozřejmě, nebo jen tak ležet a poslouchat, jakbzučí zatoulaná moucha. Maringotka je totiž svoboda.
Klára Mandausová
logo
Kateřina Severová
"Sny na kolečkách"
"Maringotky dotažené do nejmenšího detailu"
"Ačkoliv se u nás dají sehnat maringotky různých typů, ty, jež nabízí Maringotka snů nemají konkurenci. Mají svůj osobitý ráz a vystihují svého majitele."
Kateřina Severová
logo
Jana Matoušková
Miniprostor pro velké nápady.
Jana Matoušková
logo
Kontaktujte nás

Kontaktujte nás